Trimble leverer et udvalg af ydelser og løsninger skabt til succes, så vores kunder kan deltage i ethvert projekt med uforlignelig sikkerhed.

Trimbles unikke BIM-løsning til anlægsarbejder og byggeprojekter, forbedrer effektiviteten og produktiviteten betydeligt, medens fejl, spild og udgifter minimeres gennem hver af projektets faser - fra planlægning, og design, til bygge-, drifts- og vedligeholdelsesfaserne.  

Trimble Construction Continuum

 

Løsningen er klar til BIM niveau 3 - den mest avanceret tilstand til dato, med mulighed for at alle interessenter kan anvende, udvide og udvikle modeldata i løbet af hele projektets livscyklus. Den delte BIM-model til enkelte projekter er blevet beriget på alle trin, og med Trimbles specialiserede design- og produktivitetsværktøjer, giver den dig effektivitet i arbejdsgangen og bedre kvalitet - hele vejen gennem værdikæden.

Et udvalg af integrerede og efterprøvede ekspertværktøjer giver ikke blot fordele til hver projektdeltager og de forskellige faser i projektet, de forbedrer også den kollektive arbejdsproces over hele projektets livscyklus, hvilket giver projektets ejer optimale resultater.